Handbol

La pivot noruega Kari Brattset és la MVP del mundial de Granollers

Tres franceses, dues noruegues, la portera de Dinamarca i l’andalusa Carmen Martín en el set ideal

La pivot noruega Kari Brattset ha estat escollida com a la jugadora més valuosa (MVP) del 25è campionat mundial femení que ha finalitzat a Granollers. La federació internacional també ha donat a conèixer el set ideal del campionat entre el que hi han dues jugadores de Noruega, la campiona mundial, i tres franceses, la subcampiona.

En la porteria de l’equip ideal del mundial hi ha la danesa Sandra Toft, mentre que com extrem dret ha estat escollida l’andalusa de la selecció espanyola Carmen Martín. La resta de posicions se les reparteixen els dos equips finalistes. El conjunt francès ha aportat tres jugadores a l’equip ideal, la central Grace Zaadi, l’extrem esquerra Coralie Lassource i la pivot Pauletta Foppa. La selecció de Noruega, la campiona mundial, té a dues jugadores en el set ideal, la lateral dreta Nora Mork i la lateral esquerra Henny Reistad.

La màxima golejadora del mundial ha estat la sueca Nathalie Hagman que ha marcat 71 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)