Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta començarà la defensa del títol de copa contra el Sant Andreu

Si accedeix a les semifinals s’enfrontaria contra el vencedor del CN Barcelona-CN Mataró. Per l’altra part del quadre transitaran el CN Sabadell-Mediterrani i el CN Terrassa-Tenerife Echeyde. El torneig es disputarà a la piscina de Can Llong entre el 4 i el 6 de febrer

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta començarà la defensa del títol de copa contra el CN Sant Andreu, segons ha determinat el sorteig que s’ha efectuat aquest matí a Can Llong (Sabadell), que serà l’escenari de la competició entre el 4 i el 6 de febrer. Si supera aquest primer escull, l’equip mariner, que aspira al seu divuitè títol i desè de consecutiu, s’enfrontaria en les semifinals al vencedor del duel que protagonitzaran el CN Barcelona, finalista de l’última edició i segon classificat a la lliga, contra el Quadis CN Mataró. Per l’altra part del quadre transitaran l’Astralpool CN Sabadell, l’amfitrió, i el CE Mediterrani i el CN Terrassa-Tenerife Echeyde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)