Atletisme

1.700 corredors al Masnou

Atletisme. La Sant Silvestre més antiga del calendari català arriba demà a la 42a edició amb Dmitrijs Serjogins, Miquel Domènech, Marc Fernández i Cristina Silva entre el cartell de favorits

La 42a edició de la Sant Silvestre del Masnou, la més antiga del calendari català, es disputa demà amb la participació d’uns 1.500 corredors en la prova absoluta, i uns 200 més en la cursa infantil (11.30 h). La prova masnovina, una de les poques que el curs passat es va salvar de la suspensió per la pandèmia, ha variat el recorregut i amb únicament dos girs tindrà el punt de sortida i d’arribada a la carretera N-II. El perfil és totalment pla i té 5 km de recorregut. Alguns dels noms propis de la prova, que arrencarà a les 10.30 h, són el corredor letó Dmitrijs Serjogins (la Sansi), vencedor el 2019, Miquel Domènech (l’Hospitalet Atletisme), Marc Fernández (AA Catalunya) i Josep Arnal (JAB-Berga), entre els homes, i Cristina Silva (Ironwill BCN) i Rebeca Suárez (la Sansi), primera i tercera en la Cursa de la Mercè, i l’anglesa Katherine Chaplin, entre les dones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)