Atletisme

Serjogins i Silva triomfen en la Sant Silvestre del Masnou

La prova, de 5 km, ha reunit uns 1.600 corredors

El letó Dmitrijs Serjogins (14:27) i la barcelonina Cristina Silva (16:31) s’han imposat en la 42a edició de la Sant Silvestre del Masnou, que ha comptat amb la participació d’uns 1.600 corredors.

La cursa, considerada la Sant Silvestre més antiga de Catalunya, s’ha disputat en una distància de 5 km seguint els protocols sanitaris contra la covid-19.

Serjogins (28 anys, La Sansi) és un habitual en la prova. Ha estat campió dels 3.000, els 5.000 i els 10.000 m del seu país. El fondista ha mantingut un tancat duel amb el català Miquel Domènech, campió de Catalunya de la milla, que ha estat finalment segon (14:33). El tercer lloc ha estat per a l’atleta de l’AA Catalunya Marc Fernández (14:39).

En la categoria femenina, Cristina Silva (Ironwill BCN), guanyadora de l’última cursa de la Mercè, no ha trobat oposició i marcant un ritme constant (16:31) s’ha plantat en solitari a l’arribada. En el podi l’han acompanyat Marta Romance (JA Sabadell, 17:23) i la italiana Emma Casati (17:36).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)