Atletisme

Catrofe i Guerrero, a Barcelona

Atletisme. El migfondista gironí i la banyolina competiran en la prova d’elit de la Cursa dels Nassos amb les seves plusmarques catalanes de 5 km (13:40 i 16:03) com a referència

El gironí Santiago Catrofe (CA Santa Cristina d’Aro) i la banyolina Esther Guerrero (New Balance) encapçalen la nòmina catalana en la cursa elit (5 km) de la Cursa dels Nassos de Barcelona. Segon (13:40) i tercera (16:03) en l’última edició, amb sengles plusmarques catalanes, tant Catrofe com Guerrero podrien rebaixar encara més aquests registres tenint en compte que s’ha suavitzat encara més el perfil del circuit i que el cartell de la prova tornarà a ser de luxe. La cursa barcelonina manté el format instaurat el curs passat en el primer any de pandèmia i apostarà per la doble vessant de la prova popular (17.15 h), de 10 km, i l’elit (19.15 h), amb 5 km de distància i aspiracions d’assaltar els rècords mundials. Són reptes majúsculs i amb aquest horitzó es confiarà en dues joves perles del planter etíop, Berihu Aregawi (20 anys) i Ejgayehu Taye Hailu (21 anys). Aregawi, quart en els 10.000 m dels Jocs de Tòquio, acredita la segona millor marca de la història en els 5 km en ruta (12.52), aconseguida el 6 de novembre a Lille. Taye, cinquena els 5.000 m de Tòquio, té com a referència els 14:43 de Beatrice Chepkoech.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)