Tennis

Djokovic, retingut a Melbourne en plena polèmica per la negativa a vacunar-se

Les autoritats de l’estat de Victoria consideren que no té els papers en regla per entrar al país i jugar l’obert d’Austràlia

La participació de Novak Djokovic a l’obert d’Austràlia ha provocat un daltabaix també polític al país ja que el jugador no està vacunat ni té la intenció de fer-ho. Tot i que el serbi havia obtingut una exempció mèdica per part de l’organització, el jugador ha estat bloquejat a l’aeroport de Melbourne per un problema amb el seu visat. Segons informen els mitjans del país, el número 1 del món no hauria omplert correctament el formulari oficial d’entrada al país. El servei federal de duanes ha contactat amb el govern de l’estat de Victoria, que ha constatat que el tennista va demanar un tipus de visat “equivocat”.

Djokovic intentava entrar al país amb un visat de treball però un dels ministres de Victoria ha declarat que el seu estat rebutja donar suport a aquesta petició. Malgrat tot, segons informa The Age, Djokovic hauria de ser autoritzat finalment a entrar a Melbourne i jugar a Austràlia, tot i que la seva presència ha provocat una onada de crítiques a tot el país per la seva postura davant les vacunes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)