Handbol

Nova junta per al Granollers

Handbol. Alfred Serra n’és el president i si no hi ha al·legacions el dia 13 prendrà possessió del càrrec

Alfred Serra és el nou president del Club BM Granollers, un cop esgotat el termini de presentació de candidatures estipulat en el procés electoral per a l’elecció de nou president i junta directiva. La seva ha estat l’única de presentar-se i es desconvoca l’assemblea general extraordinària per a les eleccions prevista per aquest divendres. Si no es presenta cap reclamació per part dels socis abans del dia 12 a la mitjanit, el 13 de gener serà el primer dia de mandat d’una junta en què també hi ha Jordi Capdevila (tresorer), Miquel Barbany (secretari) i Joan Ortuño, Rosabel Bonet, Mireia Cammany, Raúl Campos, Xavier Cribillés, Josep Lluís Escurriola, Joan Estapé, Pol García, Marc García, Miguel Ángel Gutiérrez, Rosa Llorens, Javier López, Jesús Pérez, Jordi Serra i David Vázquez com a vocals.

Serra succeirà en el càrrec Josep Pujadas, president del club vallesà els darrers deu anys (2011-21). L’exalcalde de la capital del Vallès Oriental va accedir-hi arran d’una crisi institucional i una situació econòmica molt delicada que posaven en perill la pervivència del club i la va deixar abans de Cap d’Any en un bon estat de salut esportiva i amb els comptes sanejats. Alguns components de la junta de Pujadas formen part de la que encapçala Serra. El Granollers és des del curs 2014/15 l’únic club en tot l’Estat amb els seus equips masculí i femení en la màxima categoria, una circumstància que no s’havia produït mai abans en la història de la mateixa entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)