Tennis

Cancel·len el visat a una tennista txeca traslladada al mateix hotel de Djokovic

Les autoritats australianes han cancel·lat el visat a la tennista txeca Renata Vorácová, que haurà de tornar al seu país, ha informat aquest divendres la cadena pública ABC, al mig de la polèmica per la decisió de revocar el permís d’entrada al serbi Novak Djokovic, que espera la decisió dels tribunals en una vista que es farà dilluns i que podria decidir la seva deportació. Una font de l’autoritat de control fronterer va confirmar a l’ABC la mesura malgrat que la tennista ja era al país i havia disputat un partit de preparació previ a l’Obert d’Austràlia. Vorácová, detinguda dijous i de qui no se sap si apel·larà la decisió, va ser traslladada al mateix hotel de Melbourne on es troba retingut Djokovic per les autoritats d’immigració.

Mentre, continuen les mostres d’adhesió dels seguidors serbis al tennista de Belgrad en les zones pròximes a l’hotel on estpà retingut i el conflicte diplomàtic obert entre tots dos països. Les autoritats locals diuen que no està retingut com denuncien els serbis, inclosa la família del tennista, que dijous va fer una roda de premsa surrealista, i que pot marxar quan vulgui.

Continuen les mostres d’adhesió al serbi a Melbourne @AustralianOpen

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)