Patinatge

Nil Llop queda de manera definitiva fora dels Jocs d’hivern de Pequín

La federació internacional no el situa en la llista de reserves per una interpretació diferent

Definitivament Nil Llop no estarà en els Jocs Olímpics d’hivern de Pequín. El patinador català no està en la llista de reserves de la federació internacional (ISU), que fa una interpretació diferent de la reglamentació que en un principi semblava que l’hi situava després de disputar les quatre proves puntuables.

Nil Llop no va aconseguir la classificació directa a meitat de desembre, però la interpretació de la normativa de la federació espanyola el va situar com a primer reserve en la prova dels 500 m i com a segon en la de 1.000. La ISU és l’encarregada de designar les places de patinatge de velocitat pels Jocs i va enviar a la federació espanyola un comunicat amb el llistat de participants en els Jocs en la que Nil Llop no apareixia com a reserve. Després d’un parell de reclamacions de la federació estatal, la ISU va contestar aquest dimecres que el patinador no tenia plaça de reserve i que la seva interpretació de la normativa, que l’ha acabat deixant fora, era la correcte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)