Futbol sala

Ferrão i Pito, entre els nominats a millors jugadors del món del 2021

El Barça també apareix entre els candidats a millor club i l’arenyenc Dídac Plana en la categoria de millor porter

Els pivots brasilers del Barça Ferrão i Pito figuren entre la desena de nominats a millor jugador del món que cada any s’atorguen en els Futsal Planet Awards. També apareixen entre la llista de candidats el mateix Barça, com a millor club, i Dídac Plana, en la categoria de millor porter. De fet, el Barça ja va acaparar premis el curs passat amb el de millor jugador (Ferrão), millor club i millor entrenador (Andreu Plaza). Els mèrits del club blaugrana l’any passat van ser la consecució del títol de lliga i l’accés a les finals de la Champions i la copa d’Espanya, mentre que Ferrão va ser bota d’or del mundial.

Clàudia Pons i Esteban Cejudo, també nominats

Més enllà del Barça, en la llista de nominats també hi figura l’entrenadora catalana Clàudia Pons, que exerceix de seleccionadora del combinat espanyol, invicte en competicions oficials. També destaca la presència entre els candidats a millors jugadors del barceloní Esteban Cejudo, excomponent del Llevant i ara a les files del KPRF de Moscou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)