Tennis

Disturbis entre els seguidors de Djokovic i la policia a Melbourne

Els seguidors fanàtics de Novak Djokovic han protagonitzat disturbis a Melbourne quan el tennista ha sortit en cotxe de l’oficina del seu advocat Paul Holdeson després de ser alliberat hores abans pel jutge, que li ha tornat el visat i l’ha deixat en llibertat. Sota els crits de “Nole llibertat”, els seguidors han escortat el cotxe i han protagonitzat incidents seriosos enfrontant-se a la policia australiana, que va utilitzar gasos lacrimògens per dispersar la massa exaltada.

Tot i la victòria de Djokovic en la batalla legal després que un jutge del tribunal del circuit federal australià hagi decretat que el posin en llibertat i li retornin el visat, alguns mitjans serbis donen per fet que serà deportat igualment basant-se en fonts familiars. La idea de la deportació per part del ministeri d’immigració contravenint la recomanació del jutge, és la que alimenten tant el pare com el germà del jugador anticipant-se als fets. “La última informació que tenim és que volen detenir-lo”, assegura el seu germà Djorje a l’emissora TV Prva. El seu pare Srdjan afirma al diari Telegraf que el govern australià ja ha decidit deportar-lo, declaracions que també podrien ser part d’una estratègia de pressió.

Pel que fa a les reaccions, Rafa Nadal s’ha pronunciat: “La justícia ha parlat i Novak té tot el dret a participar en l’obert d’Austràlia. Em sembla perfecte. Sempre sóc un defensor de la justícia en tots els casos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)