Waterpolo

Munárriz, la gran novetat del Barceloneta en la represa de la Champions

El jugador navarrès torna a l’equip després de la intervenció d’una hèrnia discal en el decisiu partit de demà contra el Novi Belgrad (20.15 h per TdP)

La presència del navarrès Alberto Munárriz serà la principal novetat del partit que ha de jugar demà el Zodiac CN Atlètic Barceloneta contra el Novi Belgrad (20.15 h per TdP) en l’última jornada de la primera volta de la fase de grups de la Champions. El jugador internacional va passar per la sala d’operacions el 16 de novembre per tractar-se d’una hèrnia discal i aquest curs encara no havia debutat en la competició europea. S’haurà de veure en quin estat es troba la resta de la plantilla d’Elvis Fatovic, que dissabte passat va haver d’ajornar el partit de lliga contra el CN Catalunya per quatre positius per Covid-19. Davant l’alt risc de contagi de la variant Omicron, la LEN ha endurit el protocol de seguretat sanitària i a més de les PCR obligatòries 48 hores abans també s’hauran de fer tests ràpids el mateix dia de partit.

La incorporació a l’equip de Munárriz ha de ser clau perquè l’Atlètic Barceloneta continuiï en la pugna per una de les places per a la final a vuit de Belgrad, que es disputarà entre el 30 de juny i el 2 de juliol. Precisament, el rival de demà dels mariners ja té la plaça assegurada com a amfitrió. Després de sis jornades, l’Atlètic Barceloneta figura en tercer lloc amb 10 punts, empatat amb el Ferencvàros i el Novi Belgrad. El líder és el Brescia (14 punts), seguit per l’Olympiacòs (13).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)