Tennis taula

L’hora dels quarts de final en l’Europe Cup

Tennis de taula. El Reus Ganxets Miró en la femenina i l’Asisa Borges Vall en la masculina afronten una eliminatòria complicada

El Reus Ganxets Miró i l’Asisa Borges Vall inicien aquesta setmana els decisius quarts de final de l’Europe Cup, la segona competició europea de clubs. Juguen una complicada eliminatòria en partits d’anada i tornada.

El conjunt reusenc debuta demà a la sala de joc del Novi Sad serbi (17.30 h) en la competició femenina, mentre que l’equip de les Garrigues ho farà divendres en la masculina visitant l’Ostrov Havlíckuv Brod de la República Txeca.

El Reus Ganxets Miró deixarà enllestits els quarts de final aquesta mateixa setmana ja que diumenge jugarà el partit de tornada dels quarts de final en les seves instal·lacions (11 h). L’Asisa Borges Vall també jugarà la tornada a casa davant la seva afició, però ho farà el divendres 21 de gener (18.30 h)

Si el conjunt reusenc supera els quarts de final s’enfrontaria en la semifinal amb el guanyador del duel estatal entre el Cartagena i el Linares. Per la seva part si el conjunt lleidatà es classifica per les semifinals se les haurà amb el vencedor del duel austríac entre el Felbemayr i el Wiener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)