El Barceloneta deixa escapar el triomf contra el Novi Beograd (12-12)

L’equip mariner ha dominat de tres en el darrer quart però els llançadors visitants s’han destapat en els minuts finals

L’Atlètic Barceloneta ha tancat la primera volta de la fase de grups de la Champions cedint un empat davant el Novi Beograd serbi (12-12) en un partit que tenia controlat en el darrer quart (11-8) contra un rival farcit d’estrelles del waterpolo europeu. L’exjugador mariner Strahinja Rasovic (5 gols) ha estat el més difícil d’aturar i ha acabat fent l’empat a 27 segons del final. En l’acció posterior el xut de Biel ha estat bloquejat.

Alberto Munarriz ha tornat a jugar després de l’operació a l’esquena i ho ha fet a bon nivell, igual que Granados, màxim golejador (5), i Miguel de Toro, que tot i haver sortit del covid, han estat determinants. Sota els pals Unai Aguirre ha fet oblidar Dani Sánchez Pinedo, també positiu per coronavirus. El jove porter internacional s’ha fet valer contra els poderosos llançadors serbis amb aturades de gran mèrit. Els barcelonins han anat de menys a més i després d’un penal anotat per Granados l’equip ha tingut una superioritat per escapar-se de quatre en l’últim quart però Pavillard ha xutat al pal. Això ha donat aire als visitants per recuperar el seu millor nivell en atac i marxar a Sèrbia amb un punt. Els catalans ja van deixar escapar una victòria a casa contra el Ferencvaros en una situació similar (12-12).