Waterpolo

Ho tenien a la mà

Waterpolo. El Barceloneta fa un partidàs en la represa de la Champions però deixa escapar el triomf contra el Novi en el darrer quart

Barceloneta 12 Novi Belgrad 12

BARCELONETA:Aguirre, Famera, Granados (5), Munárriz (2), De Toro (1), Larumbe, Pavillard, Fernández (1), Asensio (2), Perrone (1), Biel i Bustos.NOVI BELGRAD:Coimbra, Vlahovic, S. Rasovic (5), Mandic (3), Tomic, Vucinic (1), Pijetlovic, Gogov (1), Martinovic, Perkovic, Vlachopoulos (2) i V. Rasovic.PARCIALS:0-1, 5-4, 3-2 i 4-5.ÀRBITRES:Vogel i Margeta.

L’Atlètic Barceloneta va tancar la primera volta de la fase de grups de la Champions cedint un empat contra el Novi Belgrad serbi (12-12), un rival farcit d’estrelles, en un partit que tenia controlat en el darrer quart (11-8). L’exjugador mariner Strahinja Rasovic (5 gols) va ser el més difícil d’aturar i va acabar fent l’empat a 27 segons del final. En l’acció posterior el xut de Biel va ser bloquejat.

Munárriz va tornar a jugar després de l’operació a l’esquena i ho va fer a bon nivell, igual que Granados, màxim golejador (5), i Miguel de Toro, que tot i haver passat recentment la covid, van ser determinants. Sota els pals Aguirre va fer oblidar Sánchez Pinedo, també positiu per coronavirus. El jove porter internacional es va fer valer contra els poderosos llançadors serbis amb aturades de gran mèrit.

Els barcelonins van anar de menys a més i, després d’un penal anotat per Granados, l’equip va tenir una superioritat per escapar-se de quatre en l’últim quart però Pavillard va xutat al pal. Això va donar aire als visitants per recuperar el seu millor nivell en atac i marxar a Sèrbia amb un punt. Els catalans ja van deixar escapar una victòria a casa contra el Ferencváros en una situació similar (12-12).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)