Tennis

Badosa venç Tomljanovic i ja és als quarts de Sydney

La catalana Paula Badosa (5) ha complert en els vuitens del WTA 500 de Sydney i ha superat la tennista local Ajla Tomljanovic per 6-3 i 6-4 en el primer enfrontament entre totes dues. “Ha estat un partit molt complicat. Esperava un partit així perquè ella és una lluitadora”, ha comentat després de sumar el seu segon triomf de la temporada. Badosa no ha deixat escapar la victòria malgrat que Tomljanovic ha agafat les regnes del partit en un segon set que ha arribat a dominar per 4-3 després d’enfilar dos trencaments consecutius. L’únic aspecte en el qual la de Begur no ha complert les expectatives, ha estat amb el seu escàs percentatge de primers serveis (54%). La seva rival en quarts de final es coneixerà després de la conclusió del partit suspès per la pluja entre la suïssa Belinda Bencic i la francesa Océane Dodin.

Garbiñe Muguruza (2), per la seva banda, ha debutat amb triomf sobre la russa Ekaterina Alexandrova per 6-1 i 7-6 (4) i jugarà els quarts contra la russa Daria Kasatkina.

Preguntada en la roda de premsa posterior al partit sobre el cas Djokovic, l’empordanesa no s’ha volgut mullar: “Tot el que dius sobre aquest tema es converteix en titular. Entenc les dues parts. Jo m’he vacunat. Vaig estar tancada en quarantena en aquest país i va ser molt dur. El meu cas va ser diferent perquè vaig ser positiu. Prefereixo no pronunciar-me”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)