El CN Sabadell colpeja primer en l’Euro Cup

Waterpolo. L’equip vallesà té el CN Barcelona contra les cordes (6-12), però la reacció final dels amfitrions deixa la semifinal oberta amb vista a la tornada a Can Llong, el 9 de febrer

CN Barcelona 10 CN Sabadell 12

CN BARCELONA:Lloret; López, Van den Burg, Valls (4), García, Durik, Delgado (1), Gomà, Tahull (3), Estrany (1), Aguirre, Ramon (1) i Vinuales.ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Cabanas (1 p.), Gil, Teclas (1), Sanahuja (3), F. Valera (1), Bertran, Andioni, Averka (3), Banicevic (1), López-Escribano (2), Veich i Serrano.PARCIALS:1-3, 4-2, 1-7 i 4-0.ÀRBITRES:Kovacs-Csatlos i Margeta.INCIDÈNCIES:La semifinal entre el Palerm i l’Ortigia es va ajornar pels nou casos positius per covid de l’equip visitant.

El primer assalt de la històrica semifinal catalana de l’Euro Cup entre el CN Barcelona i l’Astralpool CN Sabadell a la Nova Escullera no va decebre les expectatives. L’equip vallesà va colpejar primer i a punt va estar de deixar l’eliminatòria sentenciada després d’un espectacular tercer quart (1-7 i 6-12), però l’equip cenebista va renéixer quan estava literalment contra les cordes i va sortir del pou per segellar un parcial final de 4-0 que si més no deixa la semifinal oberta amb vista a la tornada a Can Llong, el 9 de febrer.

El duel ja va començar de cara per als interessos sabadellencs, amb una defensa pressionant i més clarividència en atac (1-3). El CN Barcelona, però, va fer un pas endavant amb Tahull marcant diferències a la boia i Valls traient profit de les superioritats, que deixaven el resultat en taules en el descans (5-5). L’equip de Quim Colet va convertir el tercer quart en un atac i gol que va deixar els amfitrions estabornits (6-12). Els cenebistes, amb un Mario Lloret gegantí sota els pals, van tenir la capacitat de reaccionar quan ho tenien tot perdut i van obrir una escletxa d’esperança amb vista a la tornada a Sabadell.