Tennis

Djokovic, emparellat amb Kecmanovic en l’obert d’Austràlia

Tot i que es manté la incertesa sobre una possible deportació, el torneig ha inclòs el tennista serbi en el sorteig del quadre

Tot i que es manté la incertesa sobre una possible deportació de Novak Djokovic, l’obert d’Austràlia ha inclòs el tennista serbi en el sorteig del quadre i ha quedat emparellat en la primera volta amb el seu compatriota Miomir Kecmanovic. El futur del número u mundial en el primer Grand Slam del curs continua en mans del ministre d’Immigració, Alex Hawke, que té potestat per deportar-lo per no complir els requisits imposats per la covid-19 per entrar al seu país. En cas que el ministre decidís cancel·lar el seu visat, per la qual cosa no té una data límit, el jugador podria recórrer la decisió davant la justícia. El torneig australià es disputa del 17 al 30 de gener.

Si Djokovic disposa de carta blanca tindrà l’oportunitat d’aspirar al seu desè títol a Austràlia i convertir-se en el tennista més llorejat amb 21 trofeus de Grand Slam. Si s’obre camí en el quadre es podria enfrontar en uns hipotètics quarts de final amb el xilè Cristian Garín (16), en els quarts a l’italià Matteo Berrettini (7) i en semifinals a l’alemany Alexander Zverev (3) o a Rafa Nadal (6). El manacorí, que també aspira al seu 21è Grand Slam, s’estrenarà amb el nord-americà Marcos Giron. En l’altre part del quadre, Daniil Medvedev (2), vencedor de l’obert dels Estats Units, debutarà contra el suís Henry Laaksonen. El maresmenc Albert Ramos ha quedat emparellat amb l’argentí Sebastián Báez.

Badosa contra l’australiana Tomljanovic

Pel que fa al quadre femení, l’empordanesa Paula Badosa se les heurà en la primera volta amb la jugadora local Ajla Tomljanovic, a qui ja ha superat aquesta setmana en els vuitens del WTA 500 de Sydney (6-3 i 6-4). La catalana (8), que estrena la condició de favorita en un Grand Slam, es podria creuar amb la txeca Barbora Krejcikova (4) en quarts de final i amb l’australiana Ashleigh Barty (1) en semifinals. Garbiñe Muguruza (3), finalista en l’edició del 2020, s’estrenarà contra la francesa Clara Burel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)