Tennis

Badosa s’exhibeix contra Kasatkina per accedir a la final de Sydney

L’empordanesa supera la tennista russa per un doble 6-2 i pugnarà pel títol contra la txeca Barbora Krejcikova

Paula Badosa ha segellat l’accés a la final del WTA 500 de Sydney després d’una autèntica exhibició contra la russa Daria Kasatkina, a qui ha superat per un doble 6-2 en 75 minuts de partit. L’empordanesa, que jugarà la tercera final de la seva carrera després dels triomfs a Belgrad i Indian Wells, pugnarà pel seu tercer títol contra la txeca Barbora Krejcikova, que ha tingut molt més problemes per desfer-se de l’estoniana Anett Kontaveit (0-6, 6-4 i 7-6).

Com una tramuntanada, l’inici de l’empordanesa ha estat espectacular. Letal en el servei, amb dos jocs en blanc, i traient de la pista a la seva rival en les restades, Badosa s’ha avançat amb un 4-0 en tot just 13 minuts. Kasatkina ha reaccionat amb un trencament, però la catalana no ha fet cap més concessió i ha segellat el primer parcial per 6-2 en poc més de mitja hora (33’). El segon set ha tingut un guió similar. Amb un ritme demolidor i cops d’enorme qualitat, l’empordanesa s’ha col·locat amb un 5-0 i ha disposat d’una primera pilota de partit. Kasatkina, amb tot perdut, ha deixat anar el braç i ha tingut una última reacció (5-2), però Badosa no estava disposada a allargar el partit i ha rematat la feina amb un nou trencament en el vuitè joc.