Tennis

Badosa supera Krejcikova en la final de Sydney i aixeca el tercer títol de la seva carrera

La catalana s’ha imposat a la txeca en una batalla a tres sets (6-3, 4-6 i 7-6) i escalarà fins al sisè lloc del rànquing mundial abans de començar l’obert d’Austràlia

La catalana Paula Badosa (5) ha superat la txeca Barbora Krejcikova (3) en un partit d’enorme exigència (6-3, 4-6 i 7-6) en 2h22 de lluita i s’ha adjudicat el títol del WTA 500 de Sydney. Després de les victòries a Belgrad i a Indian Wells, l’empordanesa suma el tercer títol de la seva carrera en tres finals disputades. Badosa ha exhibit la seva mentalitat guanyadora i una enorme fortalesa mental quan ha hagut de remar amb el vent en contra i amb aquest títol escalarà del novè al sisè lloc del rànquing mundial, just abans de començar l’obert d’Austràlia, el primer Grand Slam de l’any.

Tot i cedir el servei en el tram inicial, la begurenca no ha perdut la calma i ha sabut redreçar la situació per capgirar el rumb del primer set. Ha trobat el servei quan el necessitava i molt constant i estable en les restades ha respost amb tres trencaments per apuntar-se el primer set en 34 minuts de joc. En el segon parcial, Krejcikova ha fet un pas endavant i ha pres la iniciativa amb un altre trencament en el primer joc. Badosa, pressionant la seva rival, ha trobat el seu moment per igualar el set en el sisè joc i l’ha confirmat en el següent (4-3). La tennista txeca s’ha refet i aprofitant que la catalana ha abaixat el percentatge de primers serveis ha tornat a prendre el comandament per rematar el segon parcial (4-6 en 45’). La batalla s’ha mantingut en el set decisiu. Sense treva, tots els punts eren molt treballats. Badosa ha colpejat primer (2-0), però Krejcikova ha replicat d’immediat (2-2). A partir d’aquí, les dues jugadores han conservat el seu servei fins arribar al desempat. La catalana s’ha mostrat més sòlida en el tie-break, s’ha sabut defensar de les pilotades de la rival i ha sentenciat el partit i el torneig amb un gran revés paral·lel (7-4) en la segona oportunitat que ha tingut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)