Atletisme

Mechaal, Lamdassem i Oukhelfen, tripleta de luxe en la selecció catalana de cros

Lideraran l’equip quadribarrat que defensarà el títol en el campionat d’Espanya el pròxim 30 de gener a Jaén

Adel Mechaal (New Balance), Ayad Lamdassem (Bikila) i Abdessamad Oukhelfen (Nike), tots tres presents en l’últim europeu a Dublín, conformen la tripleta de luxe al capdavant de la selecció catalana de cros que competirà el 30 de gener en el campionat d’Espanya de l’especialitat a Jaén. El combinat quadribarrat defensa el títol assolit l’any passat a Getafe. Completen l’equip el podi íntegre del campionat de Catalunya a Santa Cristina d’Aro, amb Santiago Catrofe (Playas de Castelló), Lahcen Ait Alibou (Fent Camí Mislata) i Abdenasser Oukhelfen (Unicaja Jaén). A diferència d’altres edicions, des de la Federació Catalana d’Atletisme s’ha elaborat una llista de reserves per cobrir l’equip en cas de baixes d’última hora per la covid-19.

La selecció femenina tindrà algunes absències notables com Marta Galimany (Adidas) i Meritxell Soler (Avinent Manresa), que es troben en plena preparació del seu pròxim assalt a la marató. La campiona a Santa Cristina d’Aro Elia Saura (València) sí serà a Jaen, però al capdavant de la selecció sub-23. Així, lideraran el combinat absolut Naima Ait Alibou (Pamplona Atlético) i Douae Ouboukir (Independent), segona i tercera en el campionat català. També hi seran Laia Casajoana (l’Hospitalet Atlètisme), Marina Guerrero (Avinent Manresa), Mireia Guarner (Avinent Manresa) i la veterana Montse Mas (FC Barelona). En l’última edició, la selecció catalana es va quedar a les portes del podi, en quarta posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)