Waterpolo

El CN Terrassa-CN Mataró, partit estel·lar en els quarts de la copa

Serà el tercer cop seguit que els dos equips s’enfrontin en la primera eliminatòria del torneig del KO amb la participació de vuit clubs catalans

El sorteig de la copa de la reina ha propiciat que per tercera temporada consecutiva el CN Terrassa i l’stm CN Mataró es vegin les cares en els quarts de final del torneig del KO, que es disputarà a la piscina de l’Àrea Olímpica del club egarenc entre l’11 i el 13 de febrer. El duel entre les terrassenques i les mataronines serà el partit estrella de la primera eliminatòria en un quadre molt desigual i amb ple d’equips catalans, vuit de vuit. El vencedor d’aquest partit s’enfrontarà en semifinals al guanyador del Sant Andreu-Mediterrani. En l’altre part de la competició, l’Astralpool CN Sabadell, el dominador de la copa amb 17 títols en 25 edicions, tindrà un trajecte teòricament molt més planer. S’estrenarà contra el Sant Feliu i si continua endavant se les heurà amb el guanyador del CN Catalunya-Rubí en semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)