El Barceloneta paga un mal inici

Waterpolo. Un parcial inicial nefast (5-0), tant en defensa com en atac, condemna l’equip mariner a la piscina del Novi Belgrad i li complica l’accés a la final a vuit de la lliga de campions

Novi Belgrad 11 Barceloneta 9

NOVI BELGRAD:G. Pijetlovic; S. Rasovic (2, 1 p.), Mandic (1), Martinovic (1), Vucinic, D. Pijetlovic (1), Gogov (2), Jaksic, Perkovic, Vlachopoulos (2), Drasovic (1), V. Rasovic (1) i Coimbra.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; Famera, Granados (1), Munárriz (1 p.), De Toro (3), Pavillard (1), Ponferrada, Bruce, Asensio, Perrone (2, 1 p.), Biel (1) i Bustos.PARCIALS:4-0, 2-2, 4-5 i 1-2.ÀRBITRES:Gómez i Koryzna.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta va encetar la segona volta de la Champions amb una derrota a la piscina del Novi Belgrad (11-9) que l’allunya de les places de la final a vuit. Amb sis jornades en joc, l’equip mariner és a cinc punts del Ferencváros, el tercer classificat i el que marca el camí de la fase final. Per culpa de la covid, el conjunt d’Elvis Fatovic afrontava el partit amb tres baixes de consideració en l’aspecte defensiu: Unai Aguirre, Fran Fernández i Marc Larumbe.

Un parcial inicial nefast (5-0) va condemnar les aspiracions de l’Atlètic Barceloneta, que tot i que va reaccionar no va poder capgirar el resultat. El conjunt local va sorprendre la rereguarda catalana amb ràpides transicions, aprofitant les pèrdues i les indecisions ofensives dels mariners. El conjunt barceloní va ajustar la defensa en el segon quart i per fi, després de 10:49 de joc, va començar a veure porteria (6-2). La reacció va continuar en dos minuts frenètics del tercer quart, amb protagonisme de Perrone (6-5), però el Novi Belgrad es va refer del cop i en l’intercanvi de gols final va saber assegurar-se la victòria.