Atletisme

Adel Mechaal estrena la campanya ‘indoor’ amb uns 3.000 m a Karlsruhe

Tindrà un cap de setmana atapeït perquè diumenge també competirà en el campionat d’Espanya de cros a Jaén

El palamosí Adel Mechaal (New Balance) encetarà la campanya de pista coberta demà en els 3.000 m de la reunió de Karlsruhe, la primera gran cita del circuit mundial. El migfondista empordanès competirà en una de les proves estrelles del míting amb la presència del flamant recordista mundial de 5 km en ruta en la Cursa dels Nassos de Barcelona, Berihu Aregawi. El prodigi etíop, de només 20 anys, acredita una millor marca en la distància de 7:29.24. També destaca la presència dels kenyans Jacop Kiprop, Abel Kipsang i Justus Soget. El colofó de la campanya indoor serà el mundial de Belgrad, del 18 al 20 de març.

Mechaal tindrà un cap de setmana atapeït perquè després de la reunió de Karlsruhe té previst competir diumenge en el campionat d’Espanya de cros a Jaén. A més, en el camp a través haurà d’assumir un dels lideratges de la selecció catalana després de les baixes d’Abdessamad Oukhelfen, molèsties físiques d’última hora, i Ayad Lamdassem. Aquestes absències seran cobertes per Ibrahim Ezzaydouni (Playas Castelló) i Xavier Badia (AA Xafatolls).

Esther Guerrero, en els 1.500 m

La de Mechaal no serà l’única presència catalana a Karlsruhe perquè també figura en la llista d’inscrits Esther Guerrero. Després de la seva estrena en els 3.000 m a Manchester, amb rècord català inclòs (8:56.61), la banyolina afrontarà la seva prova habitual, els 1.500 m. Entre les favorites destaquen l’ugandesa Winnie Nanyondo i l’alemanya Katharina Trost, a més de les etíops Freweyni Hailu, Hirut Meshesha i Axurmawit Embaye, la kenyana Edinah Jebitok i la castellana Marta Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)