Handbol

La UE Sarrià rep un rival en ratxa, el Port Sagunt

Handbol. Els sarrianencs han perdut els dos últims partits

La UE Sarrià rep aquest vespre (20 h) el Fertiberia Port Sagunt, un rival en ratxa que ha guanyat els tres últims partits que ha disputat. El conjunt del Gironès està en el cas contrari i ha perdut els dos últims partits que ha jugat i té dos partits ajornats. El conjunt valencià va baixar de l’Asobal la temporada passada i, tot i que no va fer un bon inici de campanya, s’ha refet, ocupa la quarta posició, té una bona defensa i és el màxim golejador de la categoria amb 405 gols i una mitjana de més de 31 per partit.

El conjunt sarrianenc és el novè, amb dues victòries, i ha tingut moltes baixes en els últims matxs. Els dos partits que té ajornats són a casa i no ha pogut treure profit del factor pista. En aquesta ocasió tampoc ho podrà fer, ja que el partit serà a porta tancada. En la primera volta, el Port Sagunt va guanyar la UE Sarrià per 29-20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)