Ciclisme

El Massi-Tactic, a punt per a la seva quarta temporada

El Massi-Tactic UCI Women’s Team compta per a la seva quarta temporada amb tretze corredores, quatre de les quals són catalanes. Sara Méndez és la última incorporació de l’equip de Torroella de Montgrí i, la vallesana, s’afegeix a la tarragonina Mireia Benito, l’empordanesa Mireia Trias i l’osonenca Martina Moreno. L’andalusa Belén López, l’alemanya Corinna Lechner, la polonesa Aurela Nerlo, la sueca Nathalie Eklund, la portuguesa Sofia Gomes, l’equatoriana Miryam Nuñez, la mexicana Andrea Ramírez, l’eslovena Spela Kern i la neerlandesa Maaike Coljé completen l’únic equip femení català a la categoria professional.

Les primeres passes

Manel Gonzalo i Àngel González seguiran dirigint l’equip, que començarà a competir la setmana que ve en la Volta a la Comunitat Valenciana (6 febrer). La pretemporada es fa l’Hotel Terraverda - Golf Empordà. Les instal·lacions de Gualta van ser el marc de la presentació de l’equip per a la temporada 2022. Hi eren Miquel Noguer (president de la Diputació de Girona), Anna Caula (Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya), Jordi Colomí (alcalde de Torroella de Montgrí), Anna Julià (representant Territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona) i Genís Pigem (regidor d’Esports de Torroella) en representació de les institucions que donen suport a ’equip, que compta amb 130.000 euros de pressupost. “Estem treballant molt dur perquè les corredores es puguin dedicar exclusivament al ciclisme en un futur, però l’objectiu d’aquest any és fer un altre pas endavant i de creixement aprofitant que tenim un equip internacional consolidat. Volem disputar, de tu a tu, les curses de màxim nivell i contra les millors corredores del món. Som el millor equip d’Espanya darrere del Movistar, que té una estructura molt potent, i ens volem refermar com un dels millors equips europeus que no són de categoria World Tour” diu Sergi Güell, president del CC Baix Ter. “Tenim les ciclistes catalanes amb més projecció internacional i estem treballant molt fort amb el planter, el Catema.cat, perquè a curt i a mitjà termini augmenti el teixit de ciclistes del país i de nivell UCI al nostre equip” hi afegeix sobre el projecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)