Handbol

Espanya vol el tercer títol europeu seguit

Handbol. S’enfronta en la final a Suècia, l’única selecció que ho ha aconseguit

La selecció espanyola buscarà aquesta tarda (18 h, La 1) el seu tercer títol europeu i de manera consecutiva. El seu rival en la final serà Suècia, que és l’única selecció que ho ha aconseguit (1998, 2000 i 2002), i que a més és la que té més títols al seu palmarès amb quatre. L’equip espanyol va guanyar el títol europeu els anys 2018 i 2020, i ara vol el del 2022. Aquesta serà la tercera vegada que Espanya i Suècia s’enfrontin en una final del campionat d’Europa. L’any 1998 el títol va ser per als suecs (23-25) i l’any 2018 per a la selecció espanyola (29-23). Espanya ha disputat sis finals de l’europeu i ha sumat dues medalles d’or i quatre de plata.

En aquesta edició el combinat estatal, amb set jugadors catalans i el tècnic Jordi Ribera a la banqueta, ja va derrotar Suècia en la primera fase per 32-28. Els dos equips han evolucionat i han millorat força des de llavors i en la final intentaran sorprendre el seu rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)