Atletisme

Exhibició de Catalunya i d’Adel Mechaal en l’estatal de cros

Santi Catrofe és tercer absolut

Adel Mechaal (New Balance) ha guanyat el campionat d’Espanya de cros per segon cop, després del títol del 2017, i Santi Catrofe (CA Santa Cristina d’Aro) ha acabat tercer a 17 segons. Catalunya li ha tret l’or a Castella i Lleó per un punt (31-32) i a Jaén revalida el campionat que havia guanyat l’any passat a Getafe.

Mechaal, que abans d’ahir va batre el rècord de 3.000 m i feia mínima pel mundial de pista coberta a Karlsruhe, (7:36.57) ha estirat el grup capdavanter en l’inici de la segona volta, quan Catrofe es mantenia entre els sis primers després d’una eliminació progressiva. Nassin Hassaous, segon a 10 segons, i el palamosí han agafat uns metres i, Mechaal, ha pogut fer l’últim dels deu quilòmetres en solitari

Douae Ouboukir, tercera en l’últim campionat de Catalunya, ha acabat tretzena en la cursa absoluta femenina, dominada per les representants de Castella i Lleó, que han ocupat els quatre primers llocs i Carla Gallardo, segona darrere Likina Amebaw, s’ha apuntat el títol.

La selecció catalana ha acabat tercera per equips en la categoria sub-23 femenina, amb Elia Saura (València) tercera individual i, en la masculina, Adam Maijó ha guanyat el títol. En sub-20, Catalunya ha estat segona en noies amb la victòria de Carla Domínguez. Clara Las Heras, Aida Alemany i lanca Batlle acabaven cinquena, sisena i setena i, Helena Moragas, desena. En nois, Eric Lore era segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)