Esports de muntanya

Julen Calvó i Ragna Debats triomfen a Rocacorba

900 corredors en la cita de Klassmark, que aquest 2022 en té una quinzena de programades

L’onzena edició del Trail Rocacorba, amb 900 participants, dona el tret de sortida a la temporada 2022 de Klassmark, que compta amb 15 cites en el calendari i que es proposa ser un model de sostenibilitat i respecte al medi ambient. Reduir, reutilitzar i reciclar són el focus de les mesures, agrupades amb l’etiqueta reset i que recupera la regla de les tres R.

La distància més llarga i amb més nivell entre els seus participants, de 38 quilòmetres amb 2.200 metres de desnivell positiu, la guanyava Julen Calvó amb un temps de 3h37:16 després d’un atac en solitari a l’inici. Pere Aurell fregava la remuntada entrant segon a 16 segons i Lluís Ruiz completava el podi per davant de referents com Marc Pinsach, cinquè, i Pau Capell, sisè.

Ragna Debats dominava la cursa femenina amb molta autoritat durant les 4h26:27 que va córrer. Rosa Navarro i Jenny Arasil eren segona i tercera i, per parelles, la millor masculina era la formada pels germans Marc i Quim Cassany. Jackeline Gómez i Albert Alegre era el millor tàndem mixte i Anna Pujol i Laura Vila el femení.

Daniel Castillo i Angela Castelló feien bons els pronòstics que els donaven com a favorits en la distància Trail, de 30 quilòmetres amb 1.750 metres de desnivell positiu. Richard Horton i Marta Castroviejo s’apuntaven l’Express, de 20 i 900 en el clàssic pujar i baixar al santuari de Rocacorba des de Canet d’Adri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)