Ciclisme

La VolCAT Platja d’Aro obre el calendari internacional de BTT

Més de 500 ciclistes de 17 nacionalitats diferents participaran el proper cap de setmana a la nova VolCAT Platja d’Aro, que serà la primera prova del calendari internacional de BTT. Serà una doble oportunitat pels bikers; d’una banda els professionals aspiren a sumar els primers punts UCI que entren en joc aquesta temporada, pel rànquing mundial. I de l’altra, els corredors amateurs tindran per davant els reptes dels dos sorprenents recorreguts que s’han dissenyat, segons avança l’organització, per l’entorn de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

Seran dues etapes molt diferents. La primera té 40 km i 1.1170 metres de desnivell, una exigent estrena propícia per veure els primers atacs dels ciclistes més en forma i per començar a posar a cadascú al seu lloc. I amb el desgast físic acumulat la segona etapa, que discorre per corriols en zones de bosc mediterrani, tindrà un recorregut més ràpid, de 41 quilòmetres i un desnivell de 800 metres. Totes dues tindran sortida i arribada al nucli urbà, amb una zona exclusiva i amb tots els serveis per a corredors i acompanyants.

Les últimes inscripcions estan disponibles a platjadaro.volcatbtt.com.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)