El silenci juga a la contra del Sarrià

Handbol. Torna a cedir a casa en un altre partit a porta tancada contra un altre senyor equip

Sarrià 27 Màlaga 31

SARRIÀ:Biosca, Pararols (3), Pep Arnau (2), Pórtulas (6), Vicente, Fina (2), Teixidor (7), Martí Arnau, Lucea (1), Font (2), Gutiérrez (4) i Toro..TROPS MÀLAGA:Da Silva (3), Fernández, Cabrera (3), Consuegra (2), Melgar (5), Gavañach, Muñoz (2), Oliva, Armada (6), Portela (1), Duarte (4), Agustín, Soler (4) i Castro (1).PARCIALS:1-3, 1-8, 5-12, 7-15, 13-22; 16-25, 19-27, 23-28, 24-30 i 27-31.ÀRBITRES:Montero i Fernández. 3 exclusions Sarrià i Màlaga.

13 2 0 11 303 360

El Sarrià va encadenar contra el Trops Màlaga (27-31) la quarta derrota en la lliga en un partit ajornat de la vuitena jornada que es va jugar sense públic per la sanció que arrossega l’equip. Tampoc van poder jugar, pel mateix motiu, dues peces clau en l’equip, Guillem Lozano i Josep Ballester. Això va facilitar la feina a l’experimentat equip andalús, clar aspirant a jugar la fase d’ascens després del que es va veure al pavelló gironí. Els malaguenys van sentenciar ja el partit en la primera part (13-22).

La sortida dels visitants va ser demolidora, per mèrits propis i demèrits dels sarrianencs, que van saltar freds a la pista i amb poca concentració contra un rival tan potent. Josep Espar va haver de demanar un temps mort ben aviat (1-5), però l’equip només va ser capaç de fer un gol en deu minuts davant d’una defensa molt tancada. Els de casa, tot i el silenci de les grades, es van refer en atac a poc a poc però al darrere van patir de valent contra els llançadors malaguenys i les passades als pivots i als extrems. Biosca, a més, no va estar tan encertat com en el partit de diumenge contra el Port Sagunt. El Màlaga va arribar a manar de deu (9-19) en el primer temps.

Els visitants van tornar a sortir disparats en la segona part (18-26) però Aleix Toro, sota els pals, va començar a aturar xuts i en atac Pórtulas i Teixidor, màxims golejadors de l’equip, es van unir per trobar escletxes. L’equip es va posar a cinc (23-28) i, tot el temps mort que va demanar Quina Soler, va fer uns bons minuts finals.

Jordi Ribera, finalista diumenge a l’europeu de Budapest, va presenciar el partit.