Tennis

El Màsters 1.000 de Montecarlo deixa clar que no permetrà que Djokovic jugui si no es vacuna

El Masters 1.000 de Montecarlo ha deixat clar avui que el serbi Novak Djokovic, actual número 1 del món, només podrà participar-hi si compleix els requisits sanitaris exigits per França. “Si està en regla respecte a les condicions sanitàries exigides pel Govern francès estarem encantats de rebre’l. Ha d’estar en regla. De moment, que jo sàpiga, no està vacunat”, ha apuntat en conferència de premsa el director, Zeljko Franulovic.

Es dóna la circumstància que Djokovic té fixada la seva residència a Mònaco. El Masters 1.000 de Montecarlo, que el 2020 va ser anul·lat per la pandèmia i el 2021 es va jugar a porta tancada, reobrirà les portes al públic en aquesta nova edició, del 9 al 17 d’abril. “Per entrar a França la primera regla és estar vacunat. El protocol ATP ofereix també la possibilitat de lliurar un certificat de contagi un mes abans de l’inici de la competició”, ha afegit Franulovic, segons el qual la participació del serbi “dependrà d’ell” . El director del Masters 1.000 de Montecarlo, segons declaracions recollides per la premsa, diu que tots els jugadors amb qui han parlat estan vacunats, excepte Djokovic.

Al començament del gener passat, el tennista va viatjar a Austràlia amb una exempció mèdica de la vacunació per disputar l’obert d’aquell país, però va ser deportat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)