El CN Rubí i l’Astralpool Sabadell passen sense problemes a la semifinal de la copa femenina

Les rubinenques s’han desfet del CN Catalunya per 7-11 i les sabadellenques han golejat per 22-4 el CN Sant Feliu

El CN Rubí i l’Astralpool Sabadell disputaran la primera semifinal de la copa femenina que s’ha iniciat avui a Terrassa. Les rubinenques han derrotat sense problemes el CN Catalunya per 7-11 (2-4, 3-4, 0-0 i 2-3), mentre que les sabadellenques han golejat per 22-4 (5-0, 7-1, 5-0 i 5-3) el SN Sant Feliu.

En el primer quart de final de la jornada el CN Rubí ha dominat des de l’inici el CN Catalunya i ha aconseguit dos gols de marge molt aviat, davant un equip barceloní que tenia problemes en atac. Al descans s’ha arribat amb un 5-8 pel conjunt vallesà. El tercer període ha estat més anivellat i sense gols, però en els darrers vuit minuts el Rubí ha tornat a ampliat l’avantatge fins als cinc gols (6-11). Elena Ruiz ha estat la més destacada i ha marcat cinc gols per les vallesanes i Maartje Elisabeth Van Rijn n’ha fet tres per les barcelonines.

Com era d’esperar l’Astralpool Sabadell ha guanyat per golejada el CN Sant Feliu. Ha fet el primer gol als 18 segons i en l’inici del segon quart guanyava per 6-0. Al descans el Sabadell guanyava per 12-1, i ha repartit molt els minuts. Vuit jugadores del Sabadell han marcat algun gol, destacant Maica Garcia i Judith Forca amb 4. Blanca Goset ha fet els 4 gols del Sant Feliu.