Atletisme

El Barça revalida el títol en la copa ‘indoor’ de clubs masculina

El Barça masculí ha revalidat avui a Gallur (Madrid) en títol de la copa de clubs indoor amb 90 punts en les tretze proves disputades, set més que el Playas de Castelló (80), que ja s’entreveia com el rival més qualificat per discutir-li el triomf. El club blaugrana suma dinou títols en la seva història. El podi l’ha completat la Real Sociedad amb 65 punts.

Entre els triomfs parcials blaugrana destaca el del debut amb la samarreta del club del jove cubà Jordan Díaz en la modalitat de triple salt. S’ha imposat amb 16.37 metres, la sisena marca sub23 de sempre a l’estat. El campió del món de triple salt sub20 i sub18 té la nacionalitat espanyola des de la setmana passada. El seu millor salt en pista coberta és de 17,07 m i acredita 17,49 m a l’aire lliure. També han destacat Dídac Salas, primer en el salt de perxa (5,50 m) o Héctor Santos, el millor en el salt de llargada. Amb 8,00 metres, ha fet marca personal i la vuitena millor estatal de tots els temps. Seguint amb els triomfs blaugrana, Xesc Tresens l’altura (2,13 m), i Manel Guijarro els 400 m amb 46.53, temps amb què ha fregat la mínima per al mundial de Belgrad. El Barça ha rubricat el seu triomf amb el primer lloc en la cursa de 4x400, amb un registre de 3:10.35.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)