Emocions desmesurades

Handbol. Derrota intranscendent i per una diferència injusta del Sarrià contra el Barça B, en el retorn del públic i amb homenatge a Guillem Torres

Sarrià 26 Barça B 32

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Pararols (2), Pep Arau (2), Pórtulas (1), Lozano (6), Teixidor (7), Toro (1), Cabrera, Ballester (4), Lucea, Font (2), Fina (1), Gutiérrez, Torres i Biosca.BARÇA B:Jordi González (1), Albert Pujol, Palomino (2), Jaume Pujol, López (6), Morer (1), Zarzuela (2), Domènech, Reguart (2), Soler (4), Ruiz (1), Cenic (5), Parera, Laliga (3), Basela (2) i Urdangarín (3).PARCIALS:3-1, 5-4, 6-7, 9-12, 11-12, 15-17; 17-19, 20-21, 20-22, 23-25, 25-28 i 26-32ÀRBITRES:Mohedano Fernández i Peris Orts. Dos minuts a Pararols, Cabrera i Ballester i a Albert Pujol i López.

“Si et desconnectes cinc minuts te’n foten sis, com ens ha passat”, va dir Josep Espar sobre el desenllaç del partit contra el Barça B, en què els punts en joc eren intranscendents per als dos equips, a dos partits del final de la primera fase, i amb la novetat de la presència de públic a la grada després de quatre partits de lliga a porta tancada.

Aleix Toro a la porteria sarrianenca va ser la figura local amb les seves quatre aturades a l’inici (4-4) fins que Espar va aturar el partit a 5:20 (25-28) perquè el capità, Guillem Torres, rebés l’aplaudiment del públic, els companys, els rivals i els àrbitres. El pivot, que acaba de ser pare, es retira i no arribaria a jugar amb l’equip al qual va aterrar fa deu anys.

Dos gols de Lozano i el d’Adrià Font després de recuperació i superant Jordi González en l’un contra un al contraatac (3-1) van donar la màxima al Sarrià, que abans del descans es tornaria a posar per sobre (15-14) després d’un 3-0 culminat per Fina.

Pórtulas i Teixidor van trencar el 0-4 visitant a l’inici de la segona meitat (17-18) però la qualitat individual dels visitants va fer que el marge es tornés a ampliar (18-21) fins que Pararols, Toro i Teixidor van tornar a enganxar l’equip al partit (20-21). Ballester i el porter local van permetre anar fent la goma fins a menys de deu minuts (25-26).

És una joia poder estar aquí amb la nostra gent i poder competir contra el Barça B fins gairebé el final del partit