Un nou test de qualitat

Handbol. Últim partit a fora del Sarrià en la primera fase, a Màlaga contra l’equip que va rebre el dia 2, i amb permanència a l’horitzó

Penúltima jornada de la primera fase, amb el Sarrià a la pista del Màlaga (19 h), a qui va rebre el dia 2 a casa en un partit ajornat (27-31) i que encara no té garantida la seva presència en la fase d’ascens. L’equip de Josep Espar, que tot i seguir amb la plantilla molt justa per les lesions i donant minuts a joves del planter, va tornar a oferir una molt bona imatge dissabte passat a casa contra un rival superior –26-32 contra el Barça B amb un 1-6 encaixat en els darrers minuts. I pot endarrerir l’accés dels andalusos a la lluita per pujar perquè l’Eivissa li té guanyat l’average particular per un gol (29-24 a Màlaga i 30-24 dissabte passat a l’illa). Si l’equip balear acaba al grup de permanència el Sarrià s’hi endú el punt de l’empat a casa (29-29 el dia 9), però si l’equip del Gironès guanya avui i és el Màlaga qui acaba lluitant per no baixar serien 6 sumant els de les victòries contra l’Esplugues i el Sant Quirze.