Tennis

L’italià Musetti, primer rival del 2022 de Djokovic a Dubai

L’italià Lorenzo Musetti (57è de l’ATP) serà el primer rival del serbi Novak Djokovic en el 2022 en la primera eliminatòria de l’ATP 500 de Dubai. Djokovic es va quedar sense jugar l’obert d’Austràlia quan va ser deportat perquè no està vacunat i continua sense estar-ho. Els Emirats Àrabs, però, no inclouen el requisit per accedir-hi. Si venç, jugarà contra el vencedor del duel entre el rus Khatxanov i l’australià de Minaur. El torneig, que Djokovic ha guanyat cinc vegades, arrencarà dilluns.

Per un altre costat, La possible presència del jugador en el Masters 1.000 de Roma, que s’ha de jugar del 8 al 15 de maig, ha generat una controvèrsia política al país transalpí. La ministra d’esports Valentina Vezzali li ha obert la porta argumentant que e tracta d’un esport a l’aire lliure, mentre que el subsecretari del Ministeri de Salut Andrea Costa ha posat ràpidament el crit al cel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)