Les baixes passen factura al Sarrià a Màlaga

Trops Màlaga 39 UE Sarrià 20

TROPS MÀLAGA:Oliva (Gavañach), Leonel (4), Fernández, Pérez (1), Consuegra(5), Ariño (4), Muñoz (1), Oliva, Armada (4), Portela (1), Duarte (3), Agustín, Soler (6), Castro (3) i Bandera (3).UE SARRIÀ:Biosca (Toro), Pararols (1), Pep Arnau, Lozano (5), Teixidor (5), Cabrera (2), Jaureguiberry, Font (1), Lucea (3), Mariscal (2) i Iñaki (1).PARCIALS:2-3, 6-5. 9-6. 12-7, 16-11, 18-11; 22-14, 24-14, 29-16, 31-18, 34-19 i 39-20.ÀRBITRES:Romero i Romero. 3 exclusions al Màlaga i 3 al Sarrià.

El Sarrià, que només ha pogut viatjar amb 12 jugadors a Màlaga, ha encaixat una clara derrota contra un rival que necessitava de forma imperiosa els punts per jugar en el grup de l’ascens.

L’equip de Josep Espar ha jugat uns molt bons primers minuts portant la iniciativa en defensa i corrent en atac sobretot de la mà de Guillem Lozano. Els de casa, però, ràpidament s’han tret la son de les orelles i han capgirat la situació obligant al tècnic sarrianenc a demanar el seu primer temps mort (9-6). Hi ha hagut canvis defensius, sobretot per frenar el centrar local, Consuegra, tot un talent dirigint i penetrant. però els andalusos han trobat múltiples opcions en atac amb el talentós extrem Pablo Soler –fill de l’entrnador, Quino–, el brasiler Leonel i el veterà Castro, entre d’altres (18-11 al descans).

A la segona part els sarrianencs, més cansats, han acabat abaixant els braços davant les rotacions i la velocitat de l’equip local, que ha anat augmentat la diferència fins els 39-20 finals. Pararols, fruit de l’esforç, ha acabat deixant la pista amb una sobrecàrrega als bessons.