Futbol sala

Final contra el Palma

Futbol sala. El Barça derrota l’Inter en la semifinal de la supercopa d’Espanya i buscarà aquesta tarda (19 h, Esport3) contra els mallorquins el seu tercer títol de la competició

Barça 3 Inter 1

BARÇA:Dídac, Marcenio, Dyego, Esquerdinha i Ferrão –equip inicial–; Pito, Abdré Coelho, Adolfo, Povill, Ortas, Victor Pérez i Miquel Feixas.INTER:Jesús, Boyis, Borja, Cecilio i Raúl Gómez –equip inicial–; Eric Martel, Guilhermao, Rafa López, Pol Pacheco, Saldise, Machado, Igor Carioca, Tripodi i Mario Gómez.GOLS:1-0 (3’) Marcenio. 1-1 (15’) Rafa López. 2-1 (18’) Dyego. 3-1 (22’) Esquerdinha.ÀRBITRES:Navarro i Sarabia. Van mostrar targeta groga a Marcenio, del Barça i a Boyis i Gilhermao, de l’Inter.

El Barça buscarà el seu tercer títol de la supercopa d’Espanya en la final contra el Palma que jugarà aquesta tarda (19 h, Esport3) al palau d’esports de Jerez de la Frontera. El conjunt blaugrana es va classificar per cinquena vegada per al partit decisiu d’aquesta competició en derrotar en la primera semifinal per 3-1 l’Inter, que era l’actual campió i defensava el títol. En la segona semifinal el Palma va guanyar El Pozo Múrcia per 4-2.

La primera semifinal es va iniciar amb molta intensitat i els dos equips van disposar de diverses ocasions. Els blaugrana van ser els primers de trobar encert davant la porteria contrària i van inaugurar el marcador en el minut 3 amb un gol de Marcenio. El Barça va dominar els següents minuts i va disposar d’ocasions per fer el segon gol. L’Inter va aguantar les escomeses i a poc a poc va tornar a l’atac i a crear perill. La seva millor ocasió va ser un xut al pal de Pacheco en el minut 14. El porter del Barça Dídac va haver d’aturar algunes pilotes compromeses i finalment Rafa López va empatar a cinc minuts del descans. Els blaugrana ho van passar malament en aquests minuts fins que el capità Dyego va tornar a avançar l’equip amb una bona jugada personal en el minut 18, i amb aquest 2-1 es va arribar al descans.

Gols d’entrada

El Barça va tornar a marcar en els primers minuts de la represa al culminar Esquerdinha una acció d’estratègia (3-1), va saber controlar els minuts següents i va disposar d’un parell d’ocasions per deixar sentenciada la semifinal. L’Inter va recuperar la intensitat en el joc i la perillositat en atac en els darrers deu minuts, per intentar la remuntada. Quan faltaven sis minuts va començar a jugar amb cinc homes d’atac i sense porter. Adolfo va robar una pilota i va buscar de lluny la porteria buida, però li va faltar encert. L’Inter també va poder marcar i Dídac es va haver de lluir en una gran aturada a dos minuts del final. Els blaugrana van estar centrats en els últims minuts, van guanyar i van passar a la final.

El Palma es va avançar amb un gol en el primer minut i sempre va controlar el joc. El Pozo va anivellar el marcador dues vegades (2-2), però en els darrers deu minuts va ser superat pels mallorquins. Higor va marcar tres gols pel Palma.

ELS VESTIDORS

Sabíem que el partit seria així, amb intensitat, i hem hagut de treballar molt per aturar els punts forts de l’Inter
Esquerdinha
Aquests partits s’han de guanyar i ho hem aconseguit per diversos factors, un és la competitivitat; hem comès pocs errors
Distanciar-nos de dos gols ens ha donat confiança; miraves els jugadors i estaven convençuts de guanyar
Jesús Velasco
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)