Atletisme

Xènia Benach, subcampiona estatal en els 60 m tanques

La vilafranquina (8.14) s’ha quedat a dues centèsimes de la basca Teresa Errandonea (8.12) a Ourense

Xènia Benach (València CA) ha assolit la segona posició en els 60 m tanques en la penúltima cursa del campionat d’Espanya en pista coberta a Ourense. La vilafranquina, que en les sèries de dissabte havia rebaixat la seva plusmarca catalana (8.06), també ha estat la més veloç en les semifinals (8.26), però en la final ha cedit per només dues centèsimes de marge respecte de Teresa Errandonea (8.12 i 8.14). La velocista basca ha estat la més ràpida en el temps de reacció i a l’hora d’abordar la primera tanca, i ha resistit la progressió de la recordista catalana, que serà en la selecció per al mundial de Belgrad. L’escalenca Aitana Radsma (Playas Castelló) ha acreditat la seva marca personal (8.36) i s’ha quedat a una sola centèsima de pujar al podi.

Triplet català en perxa

En el concurs de perxa hi hagut triplet català, amb victòria per al jove Àlex Gràcia (FC Barcelona), que ja venia avalat pel títol espanyol sub23 i el millor registre de l’any assolit a Salamanca (5,51 m). El deixeble d’Alberto Ruíz ha afegit un centímetre a la seva plusmarca (5,52 m) i ha superat a Dídac Salas (FC Barcelona), que aspirava a la seva quarta corona i s’ha hagut de conformar amb el segon lloc (5,47 m) després d’un concurs irregular. Aleix Pi (FC Barcelona) ha compartit la tercera plaça (5,32 m) amb el madrileny Adrian Pérez (Cajacanarias). També ha ocupat la tercera plaça del podi l’atleta del FC Barcelona Naiara Estanga (13,20 m) en un concurs de triple salt dominat per l’estrella gallega Ana Peleteiro (14,08 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)