Atletisme

Maria Vicente es perdrà el mundial de Belgrad per lesió

Té un trencament del recte anterior de la cuixa esquerra i necessitarà un parell de mesos per recuperar-se

Tot i que aquest matí apareixia en la llista publicada per la Federació Espanyola d’Atletisme, l’atleta catalana Maria Vicente ha confirmat que serà baixa del mundial de Belgrad a causa de la lesió que va patir dimecres en el concurs de llargada del míting de Madrid. La recordista de pentatló té un trencament del recte anterior i necessitarà un parell de mesos per recuperar-se. “El que semblava un petit ensurt s’ha acabat convertint en un malson. Vaig marxar de la pista de Madrid coixejant després de notar un fort dolor en el quàdriceps. Ara que soc conscient de la gravetat d’aquest dolor i del que suposa, no em queda més remei que dir adeu al mundial i començar a recuperar-me amb vista a la temporada a l’aire lliure”, ha explicat la mateixa atleta a través del seu compte d’Instagram. “Les lesions sempre fan mal i arriben els pitjors moments, però no em rendiré tan fàcilment. Ens veiem aviat!”, afegeix. Vicente va patir una punxada a la part superior de la cama esquerra quan es disposava a efectuar el seu segon intent en el concurs de llargada del míting de Madrid.

L’atleta de l’Hospitalet de Llobregat afrontava el campionat del món en pista coberta amb la quarta millor marca mundial de l’any després dels 4582 punts que va sumar en el pentatló del campionat estatal a Ourense, que suposen un nou rècord d’Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)