Futbol sala

El Barça i l’Industrias signen les taules (4-4)

L’equip blaugrana continua líder i el colomenc allarga la seva ratxa i es manté en zona de ‘play-off’

El Barça i l’Industrias Santa Coloma han signat les taules (4-4) en un derbi d’alt voltatge que no ha decebut les expectatives. En el conjunt blaugrana han brillat els reapareguts Sergio Lozano i Ferrão, mentre que els de Javi Rodríguez han evidenciat el seu bon moment de forma i la seva habilitat en les accions de porter jugador. Amb el repartiment de punts, el Barça continua líder i l’Industrias en zona de play-off. En la prèvia del partit, que ha aplegat 3634 espectadors, hi hagut temps per reivindicacions amb la pancarta Stop war que han mostrat tots dos equips i per la samarreta que lluïen els blaugrana, “la línia que no divideix, ens uneix” en referència a la setmana de la dona. Sergio Lozano, el capità del Barça, també ha ofert el trofeu de la supercopa d’Espanya als aficionats.

Les primeres oportunitats han estat per a l’equip colomenc, amb un xut llunyà de Corso en una jugada d’estratègia i un contraatac culminat per Verdejo. Tota una declaració d’intencions. Dídac Plana ha frustrat tots dos llançaments. Però ha estat el Barça qui ha colpejat primer gràcies a una acció de talent i de força de Sergio Lozano (6’), que acabava de sortir a pista. El capità blaugrana ha driblat Uri Santos i ha superat Borja Puerta per l’angle llarg. La rèplica colomenca ha estat immediata (7’). El mataroní David Peña ha creuat la pista a tota velocitat i ha superat el porter arenyenc amb un xut ajustat al pal. Ferrão s’ha deixat veure en el tram final amb una pilota filtrada per Coelho. El porter badaloní ha impedit que el Barça tornés a prendre la iniciativa. Una jugada confusa, en què Coelho s’ha queixat de falta de Tomas Drahovsky, ha propiciar un contraatac letal que el mateix pivot eslovac s’ha encarregat de culminar (19’). Era un derbi d’alternances i el Barça ha respost tot seguit amb una jugada de tiralínies en què Esquerdinha (20’) ha anotat a boca de canó per deixar el duel en taules al descans.

En la segona part, l’equip de Jesús Velasco ha tornat a colpejar primer gràcies a un xut sec de Ferrão (23’), que s’ha colat per sota de les cames de Puerta. El gol blaugrana ha deixat tocat per moments al conjunt de Javi Rodríguez, que no ha tardat a jugar-se-la amb Corso exercint de porter jugador (27’). L’Industrias ha generat perill, però novament Ferrão ha marcat diferències amb una jugada típica del pivot de Chapecó, superant la defensa de Verdejo i afusellant la porteria rival (36’). La insistència colomenca amb el porter jugador ha trobat premi amb dues dianes consecutives de David Peña (37’) i Roger Bermusell (38’) que han segellat l’empat final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)