Futbol sala

El Barça i l’Industrias signen les taules al Palau

Futbol sala. Ferrão i Sergio Lozano brillen en la reaparició i el conjunt colomenc reacciona amb el porter jugador per allargar el seu bon moment

Barça 4 Santa Coloma 4

BARÇA:Dídac, André Coelho, Dyego, Povill, Ferrão –cinc inicial–; Esquerdinha, Marcenio, Sergio Lozano, Ortas i Adolfo.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Borja Puerta, D. Álvarez, Corso, Drahovsky, Álex Verdejo –cinc inicial–; Cardona, Bermusell, David Peña, Rufino, Khalid i Uri Santos.GOLS:1-0 (6’) Sergio Lozano. 1-1 (7’) David Peña. 1-2 (19’) Drahovsky. 2-2 (20’) Esquerdinha. 3-2 (24’) Ferrão. 4-2 (36’) Ferrão. 4-3 (37’) David Peña. 4-4 (38’) Bermusell.ÀRBITRES:Alberto Centeno Bono i Jordi Centeno Bono.PÚBLIC:3.634 espectadors al Palau.INCIDÈNCIES:Els dos equips van mostrar una pancarta reclamant l’aturada de la guerra a Ucraïna.

La reaparició de Sergio Lozano i Ferrão, dos dels tres golejadors blaugrana, va resultar providencial en un derbi que va confirmar el bon moment de l’Industrias Santa Coloma. El clàssic del futbol sala català no va decebre les expectatives, en un partit amb alternances i màxima emoció fins a l’últim instant. El talent del pivot de Chapecó (4-2) va deixar per moments el conjunt colomenc contra les cordes, però els de Javi Rodríguez van saber reaccionar amb dos gols en dos minuts amb porter jugador. El Barça continua líder i l’Industrias es manté en zona de play-off.

Les primeres oportunitats van ser per a l’equip colomenc, amb un xut llunyà de Corso en una jugada d’estratègia i un contraatac culminat per Verdejo. Tota una declaració d’intencions. Dídac Plana va frustrar tots dos llançaments. Però va ser el Barça qui va colpejar primer gràcies a una acció de talent i de força de Sergio Lozano (6’), que acabava de sortir a la pista. El capità blaugrana va driblar Uri Santos i va superar Borja Puerta per l’angle llarg. La rèplica colomenca va ser immediata (7’). El mataroní David Peña va creuar la pista a tota velocitat esquivant tots els oponents i va superar el porter arenyenc amb un xut ajustat al pal. Una jugada confusa, en què Coelho es va queixar de falta de Tomas Drahovsky, va ser l’origen d’un contraatac letal que el mateix pivot eslovac es va encarregar de rematar (19’). Acció i reacció. Era un derbi d’alternances i el Barça va respondre tot seguit amb una jugada de tiralínies en què Esquerdinha (20’) va anotar a boca de canó per deixar el duel en taules en el descans.

En la segona part, l’equip de Jesús Velasco va tornar a colpejar primer gràcies a un xut sec de Ferrão (23’), que es va colar per sota de les cames de Puerta. El gol blaugrana va deixar tocat una estona el conjunt de Javi Rodríguez, que no va tardar a jugar-se-la amb Corso exercint de porter jugador (27’). L’Industrias generava perill, però novament Ferrão va marcar diferències amb una jugada típica del pivot de Chapecó, superant la defensa de Verdejo i afusellant la porteria rival a la mitja volta (36’). La insistència colomenca amb el porter jugador va trobar premi amb dues dianes consecutives de David Peña (37’) i Roger Bermusell (38’), que van segellar l’espectacle final amb taules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)