Esquí

Un 22è lloc per acabar els Jocs

Jocs Paralímpics. L’igualadí Pol Makuri tanca la seva participació en els Jocs Paralímpics de Pequín 2022 amb la cursa dels 12,5 km estil lliure. Serà el banderer en la cerimònia de clausura

L’igualadí Pol Makuri va posar punt final a la seva participació en els Jocs Paralímpics de Pequín 2022 amb una 22a posició en la prova dels 12,5 km d’estil lliure d’esquí de fons. El català va fer un temps de 52:08.5. La victòria i la medalla d’or la va aconseguir el xinès Chenyang Wang amb 33:07.8. L’igualadí, que té una hemiparèsia de naixement, un tipus de paràlisi cerebral que li afecta la part dreta del cos, ha debutat en uns Jocs Paralímpics en aquesta edició i ha disputat tres proves. Pol Makuri va aconseguir la 14a posició en els 20 km clàssic i en l’esprint estil lliure va ocupar la 25a plaça.

Després de la prova l’igualadí va explicar: “Ha estat una cursa dura en què he sofert molt, tant pel circuit com per la calor i les condicions de la neu. He demostrat que amb ganes, il·lusió i esforç podem estar a la línia de sortida.” El català serà avui el banderer de la delegació espanyola en la cerimònia de clausura.

La surfista de Perpinyà Cécile Hernandez va finalitzat en la 6a posició del Banked Slalom amb un temps d’1:18.31. La nord-catalana va guanyar fa uns dies l’or en la modalitat de snowboardcross.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)