La bona feina no té premi

Handbol. La UE Sarrià fa un bon partit, però inicia la fase de permanència amb una derrota a la pista de l’Alcobendas, el segon del grup

Alcobendas 35 UE Sarrià 31

ALCOBENDAS:Danci, Trejo, Navalón (5), De la Rubia (6), Nevado (4), Velasco (6), López (3), Lozano, Cardoso (1), Gutiérrez (2), Gimeno (5), Fuentes, Martín (3), De León, Garcia i Villarejo.UE SARRIÀ:Toro, Pararols (2), Arnau, Portulas (4), Lozano (8), Teixidor (6), Cabrera, Jaureguiberry (3), Ballester (1), Lucea, Font, Mariscal (6), Gutiérrez (1) i Biosca.PARCIALS CADA CINC MINUTS:1-4, 4-6, 5-8, 9-10, 10-13 i 14-16 (descans), 18-18, 21-20, 24-23, 26-25, 31-28, 35-31.ÀRBITRES:G. López i P. Cubas. Van excloure Nevado (2), Velasco, Lozano i Gutiérrez, de l’Alcobendas, i a Pararols, del Sarrià.

La UE Sarrià va perdre a la pista de l’Alcobendas (35-31) en el primer partit de la fase de permanència de divisió de plata. Els sarrianencs van fer una bona feina i van lluitar per començar el camí cap a la salvació amb una victòria, però no van poder guanyar a la pista del segon classificat del grup. El Sarrià va fer un bon inici de partit (0-4), va anar al davant en el marcador durant tota la primera meitat i es va arribar al descans amb un 14-16 a favor. En la segona part l’Alcobendas va incrementar la intensitat del joc, els sarrianencs van cometre algunes errades i els madrilenys es van situar per primer cop al davant en el marcador en el minut 38 (20-19). El Sarrià es va mantenir viu només un o dos gols per sota (26-25 o 31-30), i va disposar d’atacs per empatar, fins que en els dos darrers minuts l’Alcobendas es va distanciar definitivament en el marcador.