Hoquei sobre gel

El Puigcerdà, a un partit de la seva quarta final de lliga seguida

El Puigcerdà va superar el Majadahonda 3-6 en el primer partit de la semifinal de la lliga, al millor de tres i que es completa el cap de setmana que ve a la Cerdanya. Oriol Boronat i Sean McGovern van marcar a la primera part i dos gols de Pol Costa a la segona encarrilaven el triomf (0-4) però el relleu a la porteria local ajustava el marcador, que mai va perillar per als cerdans.

Dissabte hi ha el segon partit a Puigcerdà i, si calgués, el desempat es jugaria l’endemà diumenge. El conjunt de la Cerdanya aspira a disputar la final per quart any seguit, que serà contra el Barça si els blaugrana, campions en la darrera edició, superen el Jaca en un dels dos partits que jugaran a Jaca gràcies al seu 4-2 en el primer partit de la sèrie.