Atletisme

Bernat Erta i el relleu espanyol a la final del mundial amb el millor registre (3:06.98)

El lleidatà Bernat Erta, últim rellevista, ha rematat la feina del quartet espanyol, que ha guanyat la segona sèrie i ha certificat l’accés a la final dels 4x400 m del mundial de Belgrad que aquesta tarda tancarà el campionat (19:40 h). Bruno Hortelano ha pres el lideratge en la primera posta i la resta d’integrants, Iñaki Cañal, Manuel Guijarro i Erta l’han mantingut fins al final amb un registre de 3:06.98, el millor de les eliminatòries. Bèlgica (3:07.43) i els Països Baixos (3:07.64) han guanyat les altres dues sèries. La sorpresa ha estat l’eliminació de l’equip dels Estats Units, que amb la lesió d’Isaiah Harris en l’últim relleu no ha pogut passar del segon lloc en la primera sèrie (3:09.11).

En el relleu femení, les debutants catalanes Sara Gallego i Geena Stephens no han pogut evitar el cinquè i darrer lloc de la primera sèrie (3:34.92) que ha dominat el quartet dels Estats Units (3:28.82). Gallego (52.96) ha lliurat la primera posta en quart lloc, però la resta d’integrants no han pogut eludir l’última plaça, el novè entre els deu participants en el campionat. El vencedor de la segona sèrie ha estat l’equip de Polònia (3:30.51).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)