Atletisme

Yulimar Rojas situa el seu rècord mundial de triple fins a 15,74 m a Belgrad

La saltadora del Barça ha certificat el seu tercer títol consecutiu en pista coberta

La veneçolana del Barça Yulimar Rojas continua ampliant el seu palmarès i explorant els seus límits en el concurs de triple salt. Aquest migdia ha certificat el seu tercer títol mundial en pista coberta amb una estratosfèric rècord de 15,74 m, que esmicola tant la seva plusmarca indoor (15,43 m) com a l’aire lliure (15,67), amb el que va guanyar l’or olímpic a Tòquio. Rojas ja té a només 26 centímetres la barrera dels 16 metres. La deixeble d’Ivan Pedroso ha marcat territori des del primer intent (15,19 m) i a partir d’aquí cada temptativa era un assalt a la seva plusmarca mundial. Ha fet nuls molt llargs, en el cinquè ha arribat a 15,36 m, però com marquen els cànons el millor ha estat en l’últim intent: 15,74 m, un nou registre per recordar.

Per darrera de Rojas han completat el podi la ucraïnesa Maryna Bekh-Romanchuk (14,74 m) i Kimberly Williams (14,62 m), mentre que la gallega Ana Peleteiro (14,30 m) ha ocupat el vuitè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)