Atletisme

Tefera supera Ingebrigtsen en els 1.500 m del mundial de Belgrad

El corredor etíop revalida el títol de Birmingham, avança el recordista noruec en l’esprint final i marca una nova plusmarca del campionat (3:32.77)

L’etíop Samuel Tefera ha revalidat el títol mundial de 1.500 m de Birmingham i ha fet saltar la banca a Belgrad després d’imposar-se en l’esprint final al recordista del món Jakob Ingebrigtsen. El kenyà Abel Kipsang ha estat el primer a entrar en escena, però Ingebrigtsen no ha tardat a prendre el comandament. Ha anat tibant el ritme i marcant els temps de pas fins a l’última volta. Tefera ha accelerat en la recta final i el noruec no ha pogut evitar la primera derrota en dotze curses entre tots dos. L’etíop ha establert una nova plusmarca del campionat (3:32.77), Ingebrigtsen ha estat segon (3:33.02) i Kipsang, tercer (3:33.36).

En els 800 m femenins, la nord-americana Ajee Wilson ha fet un atac descomunal en l’última volta i ha aconseguit un avantatge insalvable per cap de les seves rivals. Ha vençut amb 1:59.09, seguida per l’etíop Freweyni Hailu (2:00.54I i l’ugandesa Halimah Nakaayi (2:00.66).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)