Atletisme

Bernat Erta, subcampió del món amb el relleu de 4x400 m

L’equip espanyol (3:06.82) només ha cedit davant el quartet belga (3:06.52) a Belgrad

El lleidatà Bernat Erta ha assolit el subcampionat mundial de 4x400 m rematant un relleu espanyol que formaven amb Bruno Hortelano, Iñaki Cañal i Manuel Guijarro. Com fa tres anys en l’europeu de Glasgow, el quartet estatal només ha cedit davant l’equip de Bèlgica, que ha tingut a Kevin Borlée com a últim rellevista i s’ha imposat amb 3:06.52. L’equip espanyol ha marcat 3:06.82 i els Països Baixos ha estat tercer, amb 3:06.90.

En els 60 m tanques, Grant Holloway, que en les semifinals havia igualat la seva plusmarca mundial (7.29), ha imposat els galons en la gran final, tot i que no ha pogut córrer tant ràpid (7.39). El francès Pascal Martinot-Lagarde (7.50) i el també nord-americà Jarret Eaton (7.53) l’han acompanyat en les places d’honor, i el jove navarrès Asier Martínez (7.57) s’ha quedat a les portes del podi.

També ha tingut el seu moment de glòria, la veterana sèrbia Ivana Vuleta, Spanovic de soltera, que ha revalidat la corona en salt de llargada amb un millor intent de 7,06 m. L’atleta local ha precedit la nigeriana Ese Brume (6,85 m) i la britànica Lorraine Ugen (6,82 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)